Follow us on:

KONSUJT E NDERIT

TURQI


Qyteti: Bursa

z.Fahrettin Gülener
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Bursa
Tel: 0090 507 980 20 17 / 0090 507 980 2015
E-mail: ipek.dincel@ermetal.com; tugce.demir@ertev.orgQyteti: Izmir

z.Muharrem Toprak
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Izmir
Tel: 0090 542 516 84 33
E-mail: toprakmuharrem@hotmail.com; zelihatoprak.fr@gmail.com Qyteti: Antalya


z. Kaan Kaşıf Kavaloğlu
Konsulli i Nderit t Republikës së Kosovës në Antalya
Tel: 0090 531 883 45 87
E-mail: okucukcetin@limakhotels.comQyteti: Eskişehir

z.Alihan Karacan
Konsulli i Nderit të Republikës së Kosovës në Eskişehir
Tel: 0090 533 580 87 63/0090 532 138 26 26
E- mail: akaracan@karacangroup.com.tr Qyteti: Kayseri, Konya

z. Emin Hisarciklioğlu
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Kajseri dhe Konya
Tel: 0090 532 559 38 38
E-mail: hisarcik@gmail.com PAKISTAN

z.Zahid Anjum
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Pakistan
Tel: 0333 4233372
E-mail: anjum152c@gmail.com