Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Hagë

Adresa:

Koninginnegracht, 44, 2514 AD Den Haag

E-mail: embassy.netherlands@rks-gov.net

Tel: +31 (0) 70 30 20 025
Fax: +31 (0) 70 36 444 73

Numri emergjent: +31 (0) 65 385 0307


Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten,
prej 10.00 deri 12.00h dhe
prej 14:00 deri 16:00
(dhe sipas nevojës me marrëveshje paraprake përmes telefonit ose postës eletronike)
 
Palët mund të kontaktojnë dhe të marrin informata përmes telefonit në këto ditë: E hënë, e mërkure dhe e premte, prej orës 10.00 deri në 14.00.


znj. Yllka Geci Sekretare e Parë
Koninginnegracht 44/2514 AD The Hague
yllka.geci@rks-gov.net