Follow us on:

U përkujtua 542 vjetori i vdekjes së Skëndërbeut

Dy ambasadat, ajo e Republikës së Shqipërisë dhe e Republikës së Kosovës, organizuan një takim përkujtimorë me rastin e 542 vjetorit të vdekjes së heroit kombëtarë Gjergj Kastrioti Skëndërbeu.

Ambasada e Republikë së Kosovës dhe ajo e Republikës së Shqipërisë vendosën kurorë lulesh pranë përmendores së Heroit Kombëtarë shqiptarë në Piaza Albania, me ç’rast të pranishmëve ju drejtuan shumë artist dhe bashkëatdhetarë që jetojnë e veprojnë në Itali.