Follow us on:

Stafi konsullor - Stuttgart

Shefi i Misionit Konsullor: Imer Lladrovci, Konsull
Email: imer.xh.lladrovci@rks-gov.net

Besnik Miftaraj, Këshilltar/Konsull
Email: besnik.miftaraj@rks-gov.net

Kadri Gervalla, Konsull
Email: kadri.gervalla@rks-gov.net

Lumturie Lipoveci, Këshilltare /Konsulle
Email: lumturie.lipoveci@rks-gov.net

Hanife Statovci, Asistente ekzekutive
Email: hanife.statovci@rks-gov.net

Shaip Dobra, Asistent Konsullor

Fehmi Koci, Asistent Konsullor

Festim Lushtaku, Asistent administrativ

Afërdita Fazliu, Telefoniste

Puna me palë:
Nga e Hëna deri të Enjten: 09:00- 12.00 dhe 14.00 – 16:30

Të Premten nuk punohet me palë

Aplikimet për dokumentacion mund të bëhen pa termin pasi të jenë plotësuar dokumentet.
Të gjitha dokumentet të dorëzohen edhe në kopje.