Follow us on:

Mesazhi i mirëseardhjes

Mire se erdhet ne webfaqen e Ambasades se Republikes se Kosoves ne Bern.

Kontaktoni Ambasadorin ne Shkruaj Ambasadorit, apo ne email adresën zyrtare: embassy.switzerland@ks-gov.net.

Ne webfaqe mund te shihni te gjitha informacionet ne lidhje me Ambasadën dhe aktivitetet e saj.

Mire se vini!