Follow us on:

Kontakti

 

Ambasada e Republikës së Kosovës në Bernë

Adresa:
Zähringerstrasse 25
3012 Bern,
Tel.:       +41 31 310 06 90
Fax.:      +41 (0) 31 310 06 91
embassy.switzerland@rks-gov.net Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Bern

Orari i punës me palë

E hënë- E ejte
09.00-12.00 dhe 14.00-16.30

E premte
09.00-12.00

Tel: +41 31 311 05 15
Fax: :+41 (0)31 310 06 91
Zähringerstrasse 25 3012 Bern  

Stafi i Misionit

Emaili: consulate.bern@rks-gov.net

Mevlude Xhemajli, Sekretare e dyte
Email:mevlude.xhemajli@rks-gov.net

Sevdie Azemaj, Asistente Konsullore
Email:sevdie.azemaj@rks-gov.net

 


Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Gjenevë

z. Ramadan Avdiu, Konsull

Adresa: Rue de la Servette 93/1201,Geneva/SUI
Tel.:  +41 31 311 05 15
Fax.: +41 (0) 22 734 27 32
consulate.geneva@rks-gov.net

Numri emergjent:  +41 78 913 24 12

 

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Cyrih

Adresa: Eugen Huber-Strasse 19a 8048 Zürich
Tel.: + 41 (0) 43 343 01 71
Fax: + 41 (0) 43 343 01 73
E-mail: consulate.zurich@rks-gov.net


Stafi i Misionit

Sami B. Kastrati - Udhëheqës i Misionit/Ministër Këshilltar - Biografia
sami.kastrati@rks.gov.net

Visar Rrecaj – Konsull/Këshilltar
visar.rrecaj@rks-gov.net

Ajmane Veseli – Konsulle
ajmane.veseli@rks-gov.net

Leurata Berisha – Sekretare e Parë/Konsulle
leurata.berisha@rks-gov.net

Shukrije Ramadani – Konsulle/Këshilltare
shukrije.ramadani@rks-gov.net

Bahrije Kopalla – Asistente Konsullore
bahrije.kopalla@rks-gov.net

Dashurije Hamiti – Asistente Konsullore
dashurije.hamiti@rks-gov.net

Arton Jusufi - Asistent Administrativ
arton.jusufi@rks-gov.net

Mehmet Bislimi – Telefonist
mehmet.bislimi@rks-gov.net

Driton Tahiri – Shofer
driton.s.tahiri@rks-gov.net


Orari i punës:

E hënë - E Enjte

09.00-17.00

Orari i punës me palë:

E hënë - E Enjte

09.15-12..00 dhe 14.00-16.45

E premte

09.00-12.00