Follow us on:

KONSUJT E NDERIT

KONSULLATA E NDERIT E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR LANDIN E SALZBURG-ut
Z. Prof. dr. Markus PAULMICHL,  Konsull i Nderit (19.10.2012)
Strubergasse 21, 5020 Salzburg
Tel: (+43 / 0)) 699 1442 0040
E-Mail: markus.paulmichl@pmu.ac.at
Orari i punës me palë: me marrëveshje paraprake

KONSULLATA E NDERIT E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR LANDIN E VJENËS DHE NIEDERÖSTERREICH
Z. David UNGAR-KLEIN, Konsull i Nderit (12.12.2016)
Stoss im Himmel 3, 1010 Wien
Tel: (+43 / 0) 1 504 66 77
E-Mail: office@create-connections.com
Orari i punës me palë: me marrëveshje paraprake
E hënë deri të premten: 09:00 - 16:00

KONSULLATA E NDERIT E REPUBLIKËS SË KOSOVËS PËR LANDIN E STEIERMARK-ut
Z. Manfred Brandner MBA, Konsull i Nderit (10.05.2019)
Kärntner Straße 337, 8054 Graz
Tel: (+43 / 316) 28 66 60 - 790
E-Mail: manfred.brandner@bitmedia.at
Internet: www.bitmedia.at
E hënë deri të premten: 08:30 - 13:30