Kampioni evropian Kenan Sipahi vizitoi Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës në Stamboll

Stamboll, 1 Korrik 2013 - Basketbollisti 18 vjeçar nga Prishtina, Kenan Sipahi, i cili u shpall MVP i Kampionatit Evropian të basketbollit U18, vizitoi Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Stamboll, ku u prit nga stafi i Konsullatës, Gülşen Bölükbaşı, Ekrem Safçı dhe Evren Fusha.

Duke iu falënderuar zyrtarëve të Konsullatës së Përgjithshme për ftesën, Kenan Sipahi i cili ndihmoi Turqinë të shpallet Kampione e Evropës, shprehu bindjen se pas sukseseve të sportistëve Kosovarë të cilët garojnë nëpër shtete të ndryshme të Evropës, shumë shpejt nga arena ndërkombëtare e sportit do t’i bëhet ftesë edhe sportit kosovar që të bëhet pjesë e sportit ndërkombëtar.

Në takim me Sipahin, i cili me lojën e tij të shkëlqyeshme ia mundësoi Turqisë të fitojë kampionatin, ishin prezent edhe përfaqësues të shoqatave kosovare në Stamboll, të cilët e përgëzuan për suksesin e arritur dhe shprehën bindjen se Kenani do të jetë një shembull i mirë për të rinjtë e Kosovës dhe të Turqisë.

Prapa

Avni Spahiu

Ambasador i Republikës së Kosovës në Ankara


Ambasada e Republikës së Kosovës në Ankara


Adresa
Hirfanlı Sokak, 14/2, Gaziosmanpaşa, Çankaya. Ankara, Turkey

Tel.:       + 90 312 446 70 54
Fax.:      + 90 312 446 70 55
Email:     [email protected]

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Stamboll

z. Rrahim Morina, Konsull i Përgjithshëm


Vali Konagi Cad. No: 74 D 3/Nisantasi, Istanbul / TUR

+90 212 234 82 62
+90 212 234 82 61

[email protected]
[email protected]
[email protected];

Numri emergjent:  +90 531 105 6391


Misioni Diplomatik i Republikës së Kosovës në Ankara

z.Ali Kamberi, Konsull


HIRFANLI SOKAK 14/02 Gaziosmanpasa Çankaya/Ankara, TUR

+ 903124467053
+903124467054 (për komunikim me palë)

[email protected]
[email protected];


Numri emergjent: +90 5336 497 374

KOSOVO IN UNESCO