Follow us on:

Ambasadori Dugolli viziton Turgutlu dhe merr pjesë në inaugurimin e parkut

Turgutlu, 25 tetor 2020 - Ambasadori Dugolli është pritur në takim nga kryetari i komunës së Turgutlu Çetin Akın me të cilin bisedoi për bashkëpunimin e ngushtë dhe pjesëmarrjen aktive të mërgatës në thellimin e këtij bashkëpunimi, veçanërisht në rrafshin kulturor, ekonomik dhe të arsimit.

Në kuadër të vizitë, Ambasadori Dugolli bashkë me Kryetarin Akın dhe përfaqësues të shoqatave të mërgatës, bëri inaugurimin e parkut Arvanut Zeynel.