Follow us on:

Takim i ambasadorit Dugolli me Ministrin e Transportit dhe Infrastrukturës së Turqisë, z. Adil Karaismailoğlu

Ankara – 7 korrik 2020 - Ambasadori Dugolli është pritur në takim nga Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës i Republikës së Turqisë, z. Adil Karaismailoğlu.
Në vijim të rihapjes së trafikut ajror ndërmjet dy vendeve, u diskutua për format e thellimit të bashkëpunimit, përfshirë edhe fushën e transportit rrugor.