Follow us on:

Riatdhesohen shtetasit të Kosovës nga Jordania

Ankara, 19 qershor 2020 - Me angazhimin e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Ankara dhe me ndihmen e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Turqisë dhe Ambasadës së Republikës së Turqisë në Amman, përmes fluturimit të organizuar nga kompania Turkish Airlines për riatdhesimin e shtetasve turk, janë riatdhesuar edhe 12 shtetasit të Kosovës nga Jordania të cilët kanë qenë të ngujuar në Jordani për shakak të gjendjës së krijuar nga COVID-19.

Ambasada e Republikës së Kosovës në Ankara, shpreh falenderimet më të larta për Ministrinë e Punëve të Jashtme të Turqisë dhe Ambasadës së Turqisë në Amman për ndihmen e pakursyer për riatdhesimin e shtetasve të Kosovës nga Jordania.