Follow us on:

Ambasadori Dugolli takoi kryetarin e komunës metropolitane të Stambollit

Stamboll, 2 mars, 2020 - Ambasadori Ilir Dugolli u takua me kryetarin e Komunës Metropolitane të Stambollit, z. Ekrem ImamoÄŸlu. Në takim u adresuan aspekte të mundshme të bashkëpunimit më të ngushtë, veçanërisht në rrafshin ekonomik dhe kulturor.