Follow us on:

Ambasadori Dugolli takoi Kryetarin e Komunës Metropolitane të Ankara-së, Mansur Yavaş

Ankara, 27 shkurt 2020 - Ambasadori Ilir Dugolli ka realizuar vizitë kortezie në Komunën Metropolitane të Ankara-së, ku është takuar me kryetarin, z. Mansur Yavaş

Në takim u vlerësuan marrëdhëniet e mira ndërmjet dy vendeve dhe po ashtu u diskutua për mënurat e intensifikimit të bashkëpunimit me institucionet lokale të Kosovës veçanërisht në rrafshin e zhvillimit ekonomik, reciklimit dhe efiçencës së energjisë.