Follow us on:

Ekspozitë në Bibliotekën Kombëtare të Turqisë

Ankara, 18 shkurt 2020 - Në kuadër të aktiviteteve të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Turqi për shënimin e Dymbëdhjetëvjetorit të Pavarësisë së vendit, në Bibliotekën Kombëtare të Turqisë në Ankara u hap ekspozitë me fokus trashëgiminë kulturore dhe natyrore të Kosovës.