Follow us on:

Ambasadori Dugolli takoi prefektin e Ankarasë, z. Vasip Shahin

Ankara, 12 shkurt 2020 - Ambasadori Ilir Dugolli realizoi vizitë kortezie në prefekturën e Ankarasë, ku u prit nga prefekti z. Vasip Şahin.

Ambasadori Dugolli më ketë rast falënderoi prefektin për mikpritjen dhe masat e autoriteteve përgjegjëse për të garantuar sigurinë dhe funksionimin e lehtë të Ambasadës së Republikës së Kosovës.