Follow us on:

Vizitë në Ambasadën e Kosovës e deputetëve Zafer Işık dhe Refik Ozen

Ambasadori i Republikës së Kosovës, z.Ilir Dugolli priti në takim deputetët e Kuvendit të Madh të Turqisë, Zafer Işıkdhe Refik Ozen.

Deputetët  dhe Ozen e njoftuan Ambasadorin Dugolli me aktivitetet e tyre në përkrahje të bashkëpunimit ndër-parlamentar Kosovë – Turqi.

Ata po ashtu shprehën përkushtimin për vendosjen dhe thellimin e bashkëpunimit me përbërjen e re të Kuvendit të Republikës së Kosovës.