Follow us on:

Ambasadori Dugolli takoi kryetarin e Kryesisë së Arkivave Shtetëror të Turqisë

Ambasadori i Republikës së Kosovës, z.Ilir Dugolli, ka vizituar Kryesinë e Arkivave Shtetëror të Turqisë, ku është pritur nga kryetari i Arkivave Shtetwror, prof. dr. UÄŸur Ünal.

z.Ünal është falënderuar për vizitën e ambasadorit dhe e vlerësoi lartë partneritetin ndërmjet Arkivave të Turqisë dhe Arkivit Shtetëror të Kosovës.