Follow us on:

FTESE

FTESE - Ambasada e Republikës së Kosovës në Ankara dhe Ministria e Tregtisë dhe Industrisë përmes Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë, kanë kënaqësinë të ju ftojnë në sesionin informues “Klima e Investimeve në Kosovë”.