Follow us on:

Hapet Parku i Kosovës Komunën e Keçiörenit

Ankara, 9 qershor 2016 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Republikën e Turqisë, Avni Spahiu, bashkë me kryetarin e Komunës së Keçiorenit të Komunës Metropolitane të Ankarasë, Mustafa Ak, kryetarin e Komunës së Mamushës, Arif Bytyq me bashkëpunëtorët e Komunës, si dhe mysafirët tjerë të nivelit të lartë kanë inauguruar parkun dedikuar Kosovës në kuadër të binjakëzimit të komunës së Keçiorenit dhe Mamushës në Komunën e Keçiorenit në Ankara.

Në këta aktivitet ambasadori është shoqëruar edhe nga stafi diplomatik i Ambasadës së Kosovës në Ankara.

https://www.kecioren.bel.tr/_KARDES_MAMUSA_PARKI_ACILDI-2010-haber.html