Follow us on:

Ambasadori Dugolli në pritjen e Mbretit suedez, Karl XVI Gustaf

Ambasadori Dugolli në pritjen e Mbretit suedez, Karl XVI Gustaf

Mbreti i Suedisë, Karl XVI Gustaf dhe Mbretëresha Silvia, kanështruar koktej për grup të vogël ambasadorësh të akredituar kohë më parë në Suedi.

 

Me atë rast pjesëmarrës në ceremoni ishin Ambasadori i Kosovës, Ilir Dugolli si dhe ambasadorët e Kinës, Namibisë, Japonisë dhe Etiopisë.

 

(Foto: Swedish Royal Court)