Follow us on:

Lajme nga Ambasada

26.01.2015Filmi "Tri Dritare dhe një Varje" nga regjisori Isa Qosja dhe ai "Bota" nga Iris Elezi dhe Thomas Logoreci do të shfaqen në edicionin e 38-të të Festivalit...më shumë
Artikuj: 30