NJOFTIM: Kontakti për raste konsullore të natyrës urgjente

      

Shërbimi konsullor i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Stokholm ka vënë në dispozicion të palëve numrin e ri të kontaktit për raste të natyrës urgjente.

më shumë

Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit së Letonisë

Ambasadori Dugolli është pritur në takime të ndara edhe nga Ministri i Mbrojtjes, Kryetari i Komisonit për Punë të Jashtme i Parlamentit letonez, Kryetarja e Komisionit për Integrime Evropiane dhe zyrtarë të tjerë. më shumë

Eksperti për Çështje të Ballkanit dhe miku i Kosovës prof. Sturesjö vizitoi Ambasadën

Gjatë vizitës në ambasadë ai është pritur nga ambasadori Ilir Dugolli, i cili i ka njohtuar të pranishmit mbi punën e Ambasadës si dhe të bashkëpunimin bilateral ndërmjet Kosovës dhe Suedisë.më shumë

Delegacioni parlamentar i Republikës së Kosovës vizitoi Suedinë

Delegacioni i Parlamentit të Republikës së Kosovës, i përbërë nga anëtarët e Komisionit për Marrëdhënie me Jashtë, z. Hydajet Hyseni dhe z. Skender Hyseni në vizitë pune në Suedi më shumë

Ministria e Diasporës, MASHT-i dhe Komuna e qytetit Ängelholm të Suedisë organizuan vizitën e nxënësve shqiptarë nga Kosova në Suedi

Mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollave fillore të Gjakovës dhe Skenderajt kanë pasur rastin të vizitojnë këtë pjesë të Suedisë dhe të njihen me kushtet e jetesës, mësimit dhe aktiviteteve tjera të nxënësve të shkollave fillore suedeze.më shumë

Ambasadori Dugolli i dorëzoi letrat kredenciale presidentes së Lituanisë

Vilnius, 26 shkurt 2014 - Ambasadori Ilir Dugolli i ka dorëzuar presidentes Dalia Grybauskaitė letrat kredenciale të akreditimit si ambasador jorezident i Republikës Kosovës në Republikën e Lituanisë.më shumë

Ilir Dugolli

Ambasador i Republikës së Kosovës në Stokholm


Adresa :
Birger Jarlsgatan 33, 111 45 Stockholm
PO Box: 3643,  103 59, Stockholm
 
Tel:
+ 46 8 614 6860
Fax:
+ 46 8 678 3002
embassy.sweden@rks-gov.net 

Stay connected with Embassy