Follow us on:

Verërat e Kosovës pjesë e “Diplomats Wine Extravaganza” në Hagë

Hagë, 14 maj 2019 - Organizuar nga “Diplomatic Magazine”, verërat e Kosovës janë prezantuar në ngjarjen “Diplomats Wine Extravaganza” në Hagë.

Më mbështetjen e Ambasadës së Kosovës në Hagë, pjesë e kësaj ngjarjeje kanë qenë prodhuesit e verarave nga: Theranda Wine, Kosova Wine, Stone Castle dhe Bodrumi i Vjetër.

Pjesë e kësaj ngjarjeje kanë qenë edhe Ambasadori Lirim Greiçevci i shoqëruar nga stafi i Ambasadës.