Follow us on:

Një grup deputetësh dhe zyrtarësh të institucioneve nga Kosova vizituan Ambasadën në Hagë

Hagë, 29 maj 2019 - Një grup deputetësh dhe zyrtarësh të institucioneve të sundimit të ligjit në Kosovë, të cilët po qëndrojnë në Holandë në një vizitë studimore për hartimin e Kodi Civil të Kosovës, kanë vizituar edhe Ambasadën e Republikës së Kosovës në Hagë.

Ata janë pritur nga Ambasadori Greiçevci dhe stafi i Ambasadës, ndërkohë kanë njoftuar rreth trajnimit në Holandë.

Vizita është organizuar nga një projekt i BE-së.