Njoftim për qytetarët e Republikës së Kosovës

Hagë, 17 gusht 2015 – Ministria e Emigracionit e Holandës ka nxjerrë një vendim që ka të bëjë me emigrantët nga Republika e Kosovës. Që nga data 15 gusht 2015 do të hyjë në fuqi një politikë e re në lidhje me kthimin vullnetar të shtetasve kosovarë në vendlindje.

më shumë

Studentë të Universitetit të Venedikut vizitojnë Ambasadën e Republikës së Kosovës në Hagë

Hagë, 23 qershor 2015 – Një grup i studentëve të programit master për të drejtat e njeriut dhe demokratizim, i Universitetit të Venedikut të Italisë po qëndrojnë për një vizitë studimore në Hagë të Holandës. Ata kanë vizituar institucionet ndërkombëtare gjyqësore dhe Komisionerin e lartë për minoritete. Në kuadër të kësaj vizite, studentët kanë qëndruar edhe në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Hagë.më shumë

Nxënësit kosovarë fitues të medaljes së bronztë në Olimpiadën INESPO 2015 në Amsterdam

Hagë, 6 qershor 2015 – Dy grupe të nxënësve kosovarë nga Gjimnazi “Hasan Nahi” dhe “Mehmet Akif”nga Prishtina, kanë marrë pjesë në garat ndërkombëtare për ambient të organizuar në Amsterdam të Holandës. Në Olimpiadën INESPO, pjesëmarrës ishin 57 shtete, ndër to edhe Kosova. Projekti inovativ i nxënësve të Gjimnazit “Mehmet Akif”, nga 121 projekte sa ishin në garë, është shpërblyer me medaljen e bronztë, ndërsa projekti i nxënësve të Gjimnazit “Hasan Nahi” ka marrë Çmimin për Inkurajim. më shumë

Studentë të Fakultetit të Juridikut të UP-së vizitë në Ambasadë

Hagë, 22 maj 2015 - Një grup i studentëve të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” po qëndron në vizitë në Hagë, në kuadër të garës ndërkombëtare \"ICC Moot Court Competition 2015\", e cila po mbahet në Hage nga data 17-22 Maj.më shumë

Kompanitë kosovare në panairin më të madh evropian PLMA në Amsterdam

Amsterdam 20 Maj 2015 - Asociacioni i prodhuesve të markave private PLMA, më 19 dhe 20 maj 2015 ka organizuar në Amsterdam panairin e radhës të ushqimeve dhe prodhimeve tjera joushqimore. Në këtë panair kanë marrë pjesë rreth 11 mijë vizitorë, si dhe 9 mijë biznese nga e gjithë bota kanë ekspozuar prodhimet e tyre. Në mesin e ekspozuesve ishin edhe dy kompani nga Kosova: Devolli Corporation me prodhime të kafes dhe miellit, si dhe Bibita Group me prodhime të pijeve energjike dhe facoleta të lagura.më shumë

Vjosa Dobruna

Ambasadore e Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Holandës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Hagë

Adresa:

Anna Paulownastraat 56 a, 2518 BG, The Hague / Netherlands

E-mail: [email protected]

Tel: +31 (0) 70 30 20 025
Fax: +31 (0) 70 36 444 93


Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumenteve: fletëudhëtime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor në Hagë:
E martë dhe e enjte prej orës 10.00 deri në 14.00
(dhe sipas nevojës me marrëveshje paraprake përmes telefonit ose postës eletronike)
 
Palët mund të kontaktojnë dhe të marrin informata përmes telefonit në këto ditë: E hënë, e mërkure dhe e premte, prej orës 10.00 deri në 14.00.