Follow us on:

NHK për vizitën e mediave japoneze në Kosovë

Tokio, 17 dhjetor 2017 - Televizioni më i madh japonez, NHK ka realizuar një emision për Kosovën dhe për vizitën e mediave japoneze të realizuar nga Ambasada e Kosovës në Japoni dhe Ministria e Punëve të Jashtme, shfaqur të dielën 17 dhjetor në kohën me shikueshmëri më të lartë.

Këtu mund ta shikoni emisionin: