Follow us on:

Stafi diplomatik dhe vendor

STAFI DIPLOMATIK

 

Leon MALAZOGU

Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë

E-mail: Leon.Malazogu@rks-gov.net Enis XHEMAILI

Sekretar i parë - Zëvendës Shef i Misionit (Politike, mbulim sekondar, ekonomi, kulturë, turizëm, tematike, dhe diplomaci publike)

E-mail: Enis.Xhemaili@rks-gov.net, embassy.japan@rks-gov.net Arbër MEHMETI

Sekretar i parë (Politike, bilaterale, konsullore, arsim, sport, administratë dhe financa) 

E-mail: Arber.Mehmeti@rks-gov.net, visa.tokyo@rks-gov.net 
STAFI VENDOR


Satoko TANAKA

Përkthyese dhe asistente e ambasadorit

E-mail: secretary.tokyo@rks-gov.netKento HARA

Asistent Administrativ dhe Logjistikë  

E-mail: Kento.Hara@rks-gov.net