Follow us on:

Kontakti


Ambasada e Republikës së Kosovës në Tokio


Adresa:

Vort Toranomon South Bldg. 10 F
3-13-7, Nishishinbashi, Minato-ku
105-0003 Tokyo

Tel: + 81 3 6809 2577

Fax: + 81 3 6809 2579


Numrat emergjent:

+81 80 4199 6476 

+81 70 4461 0154 

+81 80 4659 9130 (japonisht)


E-mail:

Për caktim të takimeve: secretary.tokyo@rks-gov.net 

Për njoftime të përgjithshme: embassy.japan@rks-gov.net

Për viza dhe çështje konsullore: visa.tokyo@rks-gov.net 

 

Orari i punës: E hënë-e premte, 09:00 - 12:00, 13:00 - 17:00