Follow us on:

Konsulli Prekazi takoi bashkatdhetarët tanë në Verona

Verona, 17 mars 2012 - Në vazhën e takimeve të rregullta me bashkatdhetarët tanë në Itali, Konsulli i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Romë, Petrit Prekazi, me 17 dhe 18 mars, ka vizituar Veronën.

Gjatë takimit me bashkatdhetarët të cilët jetojnë në veriun e Italisë, konsulli Prekazi ka biseduar për çështjet e ndryshme që i preukupon bashkëatdhetarët tanë në Itali, ku një ndërë kërkesat kryesore e tyre ishte hapja e Konsullatës së Republikës së Kosovës në këtë pjesë të Italisë.