Follow us on:

Takim me bashkatdhetarët në Siena

Në vazhdën e takimeve të rregullta me bashkatdhetarët tanë në Itali, me datën 08 dhe 09 Tetor, Konsulli Petrit Prekazi dhe Zëvendëskonsulli Arben Muhameti kanë vizituar qytetin e Sienës.

Në këtë takim kanë marrë pjesë edhe një numër i madh i kosovarëve të nacionalitetit goran.