Follow us on:

Organizohet tubim përkujtimor në nderim të figurës së Skenderbeut

Me rastin e shënimit të përvjetorit të 543 të kalimit në amshim të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, më 15. 01.2011, në ora 13:00, Ambasada e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadë e Republikës së Shqipërisë, organizojnë një tubim përkujtimorë me bashkatdhetarët, në Sheshin Pzz. Albania, pranë përmendores së Heroit Kombëtare dhe Evropian.

Me rastin e shënimit të përvjetorit të 543 të kalimit në amshim të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, më 15. 01.2011, në ora 13:00, Ambasada e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadë e Republikës së Shqipërisë, organizojnë një tubim përkujtimorë me bashkatdhetarët, në Sheshin Pzz. Albania, pranë përmendores së Heroit Kombëtare dhe Evropian.

Pas fjalëve të përkujtimit, do të ofrohen freski për bashkatdhetarët me ç'rast do të zhvillohen biseda miqësore.
 
Ftohen bashkatdhetarët të marrin pjesë.

Nderime,
Ambasada e Republikës së Kosovës
Romë