Follow us on:

NJOFTIM

Pas vërshimeve në regjionin Toscana të Italisë, në rast nevoje për t’i ardhur në ndihmë kosovareve që jetojnë në Itali Ambasada e Kosovës në Romë dhe Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Milano ka vënë në dispozicion të qytetarëve numrat e emergjencës: +39 0685356571, +39 02 6704804, +390266718644

Urojmë që pasojat të jenë sa më të vogla. Jemi pranë popullit dhe qeverisë italiane në këto momente të vështira.