Follow us on:

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, z. Hyseni u takua në Romë me homologun e tij Frattini në Romë

Me ftesën dhe organizimin e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Italisë, më 20.02.2010 është mbajtur takimi i Ministrave të Jashtëm të 25 vendeve.

Në këtë takim morri pjesë Minitri i Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, z. Skender Hyseni. Gjatë takimit në Palazo Madamma, Ambasadori Prenkaj e shoqëroi Ministrin Hyseni. Në mes delegacioneve tjera vlejnë të përmendet prania e delegacionit maqedonas, të Gjerogjisë, Armenisë, etj.