Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë

Adresa: Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel:
+ 39 0685356571
Fax:     + 39 068552212
E-mail: embassy.italy@rks-gov.net

 
 
Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Romë

Adresa:  Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel.:  +39 0685356571
Fax.:  +39 068552212
E-mail:  consulate.rome@rks-gov.net
 

Shërbimi Konsullor në Romë është i hapur për publik sipas këtyre orareve:

 
Takimet me palë: Nga e Hëna deri të Enjten, 09:30 - 13:00
Telefonatat me palë: Çdo ditë pune nga ora 14:00 - 16:00    

 

Shërbimi Konsullor nuk është i hapur për publik në ditët e pushimeve zyrtare të Republikës së Kosovës dhe pushimet zyrtare të Republikës Italiane.

 

Jashtë orarit të rregullt të punës, përfshirë dhe ditëve të pushimit zyrtar, Shërbimi Konsullor mund të kontaktohet vetëm në raste emergjente (situata të jashtëzakonshme apo raste vdekjesh) në numrin e telefonit emergjent: +39 3319165296.  

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Milano


Adresa:  Via San Martino, 10, 20122 Milano, Itali
Tel.:  +39 (0) 26704804, +39 (0) 266718644

E-mail:  consulate.milano@rks-gov.net   

    

Shërbimi Konsullor në Milano është i hapur për publikun sipas këtyre orareve:

 
Takimet me palë: Nga e Hëna deri të Premten, 09:30 - 12:30
Telefonatat me palë: nga e Hëna deri të Enjten, 14:00 - 16:00     

 

Jashtë orarit të rregullt të punës, përfshirë dhe ditëve të pushimit zyrtar, Shërbimi Konsullor mund të kontaktohet vetëm në raste emergjente (situata të jashtëzakonshme apo raste vdekjesh) në numrin e telefonit emergjent:+39 33 193 82 019 
 
 
Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Bari

Adresa:  Corso Vittorio Emanuele II,171, 70122, Bari
Tel:  +39 388 0757 668
E-mail:  arben.muhameti@rks-gov.net       
 
 
 
Informacion i rëndësishëm:
 
Shërbimi Konsullor NUK është i hapur për publik në ditët e pushimeve zyrtare të Republikës së Kosovës dhe pushimet zyrtare të Republikës së Italisë.
 
Jashtë orarit të rregullt të punës, përfshirë dhe ditëve të pushimit zyrtar, Shërbimi Konsullor mund të kontaktohet vetëm në raste emergjente (situata të përgjithshme të jashtëzakonshme; raste vdekjesh; nevojë emergjente për dokument udhëtimi) ne numrat emergjent te misioneve Konsullore perkatese.