Shenjterimi i dy Papeve

Vatikan, 27 prill 2014 - Me rastin e të kanonizimit shënjtorë të Papa Gjoni XXIII dhe Papa Gjon Pali II delegacioni zyrtarë i udhëhequr nga Presidentja Jahjaga, Kryeministri Thaqi, Ministrja Citaku, Deputetja Pula, Ambasadorja Gjonbalaj morën pjesë në ceremoninë solemnne të 27 prill 2014.

më shumë

Takim me Kardinalin Gianfranco Ravasi, Presidenti i Pontifikatit të Këshilli për Kulturë në Selinë e Shenjtë

Romë, 4 prill 2014 - Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Itali, znj. Bukurije Gjonbalaj është takuar në ambientet e Këshillit të Kulturës në Vatikan me Kardinalin Gianfranco Ravasi, Presidenti i Pontifikatit të Këshilli për Kulturë në Selinë e Shenjtë, të cilin e informoi për zhvillmet në Kosovë, me theks të veçant mbi pozitën e komuniteteve fetare, si dhe për bashkëjetesën dhe tolerancën e suksesshme ndërmjet tyre.më shumë

Vizita e delegacionit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Romë

Romë, 20 mars 2014 - Delegacioni i Këshillit Gjyqësor të Kosovës i përbërë nga z. Enver Peci, z. Muharrem Shala, z. Salih Meka, znj.Valdete Daka, z. Agim Maliqi, z. Asllan Krasniqi, znj. Nebojsa Boricic, znj. Raima Elezi, z. Astrit Hoti, znj. Hasime Osmani dhe znj. Ilire Zajmi me rastin e një vizitë zyrtare tre ditore (17-20 mars 2014) në Itali, vizitoi edhe Ambasadën e Republikës së Kosovës në Romë. më shumë

Ambasada e Kosovës në Itali pritje solemne për nder të Ditës së Pavarësisë

Romë, 17 shkurt 2014 - Për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Ambasada e Republikës së Kosovës në Itali organizoi një pritje solemne dhe një koncert klasik në Palazzo della Cancelleria.më shumë

Federata italiane për mbështetjen e skuadrave të futbollit mbështet hyrjen e Federatës së Futbollit të Kosovës në UEFA dhe në FIFA

E nderuara Ambasadore e Republikës së KosovësFederata Italiane për mbështetjen e skuadrave te futbollit (F.I.S.S.C), me Presidencën e saj kombëtare ripërsërit mbështetjen e saj për hyrjen e Federatës së Lojës së Futbollit të Republikës së Kosovës në UEFA dhe në FIFA. më shumë

Ambasadorja Gjonbalaj vizitoi Blinard Beqajn

Romë , 20 janar 2014 - Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Itali, Bukurije Gjonbalaj ka vizituar të hënën Qendrën për Strehim në qytetin Pavia të shtetit italian si dhe familjen e cila po kujdeset për fëmiun Blinard Beqaj.më shumë

Bukurije Gjonbalaj

Ambasadore e Republikës së Kosovës në Romë


Ambasada e Republikës së Kosovës në Romë

Zyra diplomatike: Via Tolmino, 12, 00198 Romë, Itali
Tel: + 39 0685356571
Fax: + 39 068552212
E-mail: [email protected]


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Romë

z. Lavdim Morina, Konsull

Via Tolmino 12, 00198 Roma/ITA
+39 0685355316
+39 068552212
[email protected]
[email protected];

Numri emergjent:  +39 392 376 8140

Orari i punës me palë në Zyrën Konsullore është: TË MARTËN, TË MËRKURËN dhe TË ENJTEN, prej orës 09.30 deri në ora 12.30. Përgjigja në telefonata në Zyrën Konsullore është: ÇDO DITË, prej orës 14.00 deri në orën 16.00.

Pagesat për shërbimet konsullore bëhen në këtë llogari bankare: IT59D0306905020100000008896