Follow us on:

Ambasadori Kasapolli takon Ndihmës-ministrin e Punëve të Jashtme të Kroacisë, Amir Muharemi

Zagreb, 12 Nëntor 2017 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Zagreb, Gëzim Kasapolli u prit në takim nga Ndihmës ministri i Punëve të Jashtme i Kroacisë, Amir Muharemi.

Gjatëkëtij takimi, Muharemi e përgëzoi ambasadorin Kasapolli për detyrën dhe esiguroi atë për avancim të marrëdhënieve bilaterale në mes të dy vendeve. Ai unjoftua me planet e ambasadorit Kasapolli dhe me mundësitë e zgjerimit tëbashkëpunimit në shumë rrafshe.

AmbasadoriKasapolli përsëriti qëndrimin e tij sa i përket proceseve me rëndësi jetike përshtetin e Kosovës, që kanë të bëjnë me integrimin Euro-Atlantik dheshfrytëzimin e potencialit kroat në rrugëtimin e Kosovës drejt anëtarësimeve nëshumë organizata. Gjithashtu, u diskutua edhe për potencialin ekonomik,kulturor, sportiv dhe mundësitë e bashkëpunimit më të ngushtë në mes tështeteve përkatëse.