Follow us on:

Stafi konsullor - Frankfurt

Diplomatët

1. Prof. dr. Ajvaz Berisha, konsull dhe drejtues i mision konsullor
2. Agron Maloku, këshilltar
3. Sadik Makolli, zëvëndëskonsull

Stafi vendor

1. Kaltrina Shabanaj, asistente administrative
2. Çlirim Dauti, asistent administrativ
3. Anton Daka, asistent administrativ
4. Skender Berisha, shofer
5. Murat Makolli, personel i sigurisë