Follow us on:

Shërbimet Konsullore - Frankfurt

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Frankfurt am Main

Drejtuese e misionit konsullor: Fatmire Musliu, Konsulle e Përgjithshme
Email : fatmire.musliu@rks-gov.net

Adresa
Hamburger Alle 2-4 ,
60486 Frankfurt am Main


Të dhënat kontaktuese:
Nr. i telefonit:             +49 (0) 69 271 339 20
Nr. i faksit:                  +49 (0) 69 271 33 92-29
Email: consulate.frankfurt@rks-gov.net.
Në raste urgjente:        +49 (0) 1522 908 46 75

Sektori për shtetësi:
Nr i telefonit:              +49 (0) 69 271 3392-11
Email: consulate.frankfurt@rks-gov.net.

Sektori për dokumentet personale (letërnjoftim e pasaportë):
Nr. i telefonit:             +49 (0) 69 271 339 2-12
Email: consulate.frankfurt@rks-gov.net

Sektori për gjenjen civile (certifikata e fletudhëtime):

Nr. i telefonit:             +49 (0) 69 271 339 2-16
Email: consulate.frankfurt@rks-gov.net.

 

Orari i punës me pale

 

E hënë - E enjte nga ora 09:30 - 11:30 dhe nga ora 14:00 - 16:30.

Të gjitha shërbimet konsullore ofrohen, me termine, gjatë orarit të punës me palë.

Linkun i Konsullatës: www.konsullata-ks.net/fra

Njoftim: Për festat zyrtare në Republikën e Kosovës si dhe për festat zyrtare në Republikën Federale të Gjermanisë konsullata është e mbyllur.

Qarku konsullor përfshin landet: Hessen, Rheinland-Pfalz dhe Saarland.

 

Festat zyrtare në të cilat Konsullata e Përgjithshme në Frankfurt është e mbyllur:

01.01.2020 (e mërkurë):  Viti i Ri

02.01.2020 (e enjte);  Viti i Ri

07.01.2020 (e martë): Krishtlindjet ortodokse           

17.02.2020 (e hënë): Dita e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

09.04.2020 (e enjte): Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

10.04.2020 (e premte): Karfreitag

13.04.2020 (e hënë): Pashkët katolike:

20.04.2020 (e hënë): Pashkët ortodokse

01.05.2020 (e premte): Dita Ndërkombëtare e Punës

11.05.2020 (e hënë): Dita e Evropës (09.05.2020)

21.05.2020 (e enjte): Christi Himmelfahrt

25.05.2020 (e hënë): Bajrami i Madh

01.06.2020 (e hënë): Pfingstmontag

11.06.2020 (e enjte): Fronleichnam

31.07.2020 (e premte): Bajrami i Vogël

03.10.2020 (e shtunë):Tag der Deutschen Einheit

25.12.2020 (e premte): Krishtlindjet katolike