Follow us on:

Stafi konsullor - Stuttgart

Drejtuesi i Konsullatës: Blerim Canaj, Ministër–Këshilltar/Konsull

Bahrije Hoti, Konsulle
Email: bahrije.hoti@rks-gov.net

Naser Bejtullahu, Zëvendëskonsull
Email: naser.bejtullahu@rks-gov.net

Lumturie Lipoveci, Këshilltare/Konsulle
Email: lumturie.lipoveci@rks-gov.net

Hanife Statovci, Asistente ekzekutive
Email: hanife.statovci@rks-gov.net

Shaip Dobra, Asistent Konsullor

Fehmi Koci, Asistent Konsullor

Festim Lushtaku, Asistent administrativ

Afërdita Fazliu, Telefoniste

Puna me palë:
Nga e Hëna deri të Enjten: 09:00- 12.00 dhe 14.00 – 16:30

Të Premten nuk punohet me palë

Aplikimet për dokumentacion mund të bëhen pa termin pasi të jenë plotësuar dokumentet. Të gjitha dokumentet të dorëzohen edhe në kopje.