Shërbimet Konsullore - Stuttgart

Konsullata e Kosovës vendos flamurin shtetëror në objektin e saj

Edhe Konsullata e Republikës se Kosovës në Stuttgart të Gjermanisë e cila operon nën ombrellën e Misionit diplomatik në Gjermani u vendos në objektin përkatës dhe vendosi flamurin shtetëror.

Adresa,telefoni, telefaksi dhe posta elektronike:

Konsullata e Republikës së Kosovës
Johannes Str.47b. 70176 Stuttgart
Tel. +49(0)711627677-0.
Fax.+49(0)71162767729.
Email.[email protected]


INFO: Si vihet deri të Konsullata.

1. Nga drejtimi: Würzburg - Heilbronn A 81: Dalje në Zuffenhausen në B10/27; drejtimin Heilbronner Straße në B27, kaloheni stacioni kryesor dhe vazhdoni në Friedrichstraße; djathtë në Schloßstraße dhe majtë në Silberburgstraße, në Breitscheidstraße dhe majtë në Johannesstraße.

2. Nga drejtimi: Karlsruhe - Basel: Dalje në kryqëzim Leonberg-Ost në rrugen Magstadter Straße; Schattenring në drejtimin e Stuttgartit përëndimorë dhe ndiqni Rotenwaldstraße dhe në vazhdim Rotebühlstraße, majtë në Silberburgstraße, në majtë në Breitscheidstraße dhe në majtë në Johannesstraße.

3. Nga drejtimi: Ulm - München: Dalje në Stuttgart Degerloch dhe ndiqni Stuttgart-Degerloch në B27; ndiqni Obere/ Neue Weinsteige, Hohenheimer Straße/ Charlottenstraße, Planie, në tunel në të majtë, djathtë në Schloßstraße, dhe majtë në Silberburgstraße, në Breitscheidstraße dhe majtë në Johannesstraße.

4. Nga stacioni i trenit kryesor: U9 Vogelsang / Botnang, 3 stacione deri në Schloß/Johannesstraße. Alternativa: Autobusi Linija 42 deri në stacionin Schreiberstraße/Johannesstraße.

5. Nga aeroporti: Treni S2/ S3 për Schorndorf/ Backnang deri në stacionin Feuersee.

Skender Xhakaliu

Ambasador i Republikës së Kosovës në BerlinAmbasada e Republikës së Kosovës në Berlin


Adresa
Wallstraße 65 10179, Berlin

Tel.:  +49 (0)30 240 47 69-0


[email protected]

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Berlin

Binak Berisha, Këshilltar


Wall str. 65 D-10179 Berlin/GER
+49 30 240 47 69 11
+49 30 240 47 69 19

[email protected]

Numri emergjent:
+49 179 36 70 536


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Frankfurt am Main

z. Ajvaz
Berisha - Konsull - drejtues i misionit

Rudolfstraße 13/17, 60327 Frankfurt am Main/GER
+49 (0) 6927133920
+49 (0) 69271339229

[email protected]
[email protected]

Numri emergjent:
+49 176 681 497 36

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Shtutgart

z. Kadri Dakaj, Konsull

Johannes str. 47B/70 176 Stuttgart/GER
+49 711 627 677 0
+49 711 627 677 29

[email protected]

Numri emergjent:
+49 152 2725 9483


Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Minhen
Naser Idrizi, Konsull i Përgjithshëm
Dhurata Selimi, Konsull
Ehrenbreitsteinerstr. 28 80993 München

Tel.: +49 89159861720
Fax.: +49 891598617219

E-mail.: [email protected]

Orari i punës me palë:

E hënë - e enjte nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:30
Të premteve dhe festave zyrtare Konsullata është e mbyllur për palët

KOSOVO IN UNESCO