Follow us on:

Konsullata në Bern

Seksioni konsullor në Bernë:
Adresa: Zähringerstrasse 25, 3012 Bern
Tel: +41 (0) 313 110 515
Fax: +41 (0)31 310 06 91
Email: consulate.bern@rks-gov.net 


Stafi i Misionit

Mevlude Xhemajli, Sekretare e dyte
mevlude.xhemajli@rks-gov.net

Sevdie Azemaj, Asistente Konsullore
sevdie.azemaj@rks-gov.net

Numri i tel. për emergjencë: +41 (0) 77 479 11 86.

Orari i punës

E hënë- E Enjte

09.00-16.30

Orari i punës me palë

E hënë- E Enjte

09.00-12.00 dhe 14.00-16.30

E premte

09.00-12.00