Follow us on:

Ambasadorja Nazane Breca mori pjesë në ekspozitën për Shënë Terezën

Bernë, më 6 gusht 2017 - Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Zvicër, Nazane Breca mori pjesë në ekpozitën kushtuar Shën Terezës me titull “Jeta dhe spiritualiteti i Nënës Tereze nga Kalkuta”, hapur në Bernë.

Ekspozitën e ka organizuar Kisha e Bernit, (Famullia eTrinisë), ku në mënyrë të veçantë është ftuar ambasadorja Breca dhe ambasadorii Shqipërisë Ilir Xhoni. Manifestimi kushtuar Shën Terezës, “Jeta dhespiritualiteti i Nënës Tereze nga Kalkuta”, është konceptuar dhe dizajnuar nëformatin e një ekspozite njohëse për jetën dhe veprimtarinë e jashtëzakonshmetë Nënës Tereze, Gonxhe Bojaxhiut.

 

Kjo ekspozitë e veçantë ka zgjuar interesimtë madh dhe është e hapur nga 25 gushti deri më 10 shtator 2017.