Follow us on:

Konsullata në Cyrih

Konsullata e Republikës së Kosovës në Cyrih
Adresa: Eugen Huber-Strasse 19a 8048 Zürich
Tel.:   + 41 (0) 43 343 01 71
Fax.:  + 41 (0) 43 343 01 73
E-maili: consulate.zurich@rks-gov.net

Stafi i misionit konsullor të republikës së Kosovës në Cyrih

Sami B. Kastrati – Shef i Misionit - Ministër Këshilltar - Biografia
sami.kastrati@rks.gov.net

Visar Rrecaj, - Konsull-Këshilltar
visar.rrecaj@rks-gov.net

Ajmane Veseli – Konsulle
ajmane.veseli@rks-gov.net

Leurata Berisha – Sekretare e Parë-Konsulle
leurata.berisha@rks-gov.net

Shukrije Ramadani – Konsulle - Këshilltare
shukrije.ramadani@rks-gov.net

Bahrije Kopalla – Asistente Konsullore
bahrije.kopalla@rks-gov.net

Dashurije Hamiti – Asistente Konsullore
dashurije.hamiti@rks-gov.net

Arton Jusufi - Asistent Administrativ
arton.jusufi@rks-gov.net

Mehmet Bislimi – Telefonist
mehmet.bislimi@rks-gov.net

Driton Tahiri – Shofer
driton.s.tahiri@rks-gov.netOrari i punës

E hënë- E Enjte

09.00- 17.00

Orari i punës me palë

E hënë- E Enjte

09.15-12.00 dhe 14.00-16.45

E premte

09.00-12.00