Follow us on:

Orari i Punës

Ambasada është e hapur prej të hënes deri të premten, prej 08.00 deri në 16.00.
Ju lutemi të jeni të njoftuar se Ambasada nuk punon gjatë festave zyrtare të Republikës së Kosovës dhe festave zyrtare të Kanadasë. 
 
Lokacioni/Adresa
 
Suite 501, 200 Elgin Street, Ottawa, ON, K2P 1L5

Tel: +1 613 569 2828
Fax: +1 613 569 4848
E-mail: embassy.canada@rks-gov.net