Follow us on:

Lajme nga Ambasada


Njoftim22.08.2017Bruksel, 22 Gusht 2017 - Ambasada e Republikës së Kosovës në Bruksel hap libër ngushëllimi pas vdekjes së ish-Kryeministrit, Dr. Bajram Rexhepi më 21 Gusht...më shumë
Takim me shoqatat shqiptare27.06.2017Bruksel, 24 qershor 2017 - Nën organizimin e ambasadorit të Republikës së Kosovës, Bernard Nikaj dhe me prezencën e ambasadores së Shqipërisë, Suela...më shumë
Zgjedh Faqen
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839
Artikuj: 234