Consular Information

Other Links

News Archive

M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Embassy of the Republic of Kosovo in Austria

Adresa:
Goldeggasse 2/14, 1040 Vienna

Kontaktet:
Ambasada:
(për çështje politike dhe ekonomike)
Tel.: +43 (0)1 503 11 77
Fax.: +43 (0)1 503 11 77-20

Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumentacioneve: vërtetime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta etj.)
Tel.: +43 (0)1 504 74 00
Fax.: +43 (0)1 504 74 00-20

E-mail:
embassy.austria@rks-gov.net

consulate.vienna@rks-gov.net