Follow us on:

Ambasadori Pllana vizitoi ekspozitën e artistëve Barbara dhe Destan Gashi

Vjenë, 9 shtator 2020 - Ambasadori i Republikës së Kosovës, Lulzim Pllana, së bashku me Sekretaren e Parë, Shkurte Krasniqi, bënë një vizitë ekspozitës në kopsht të skulptorit të njohur z. Destan Gashi dhe bashkëshortës së tij, piktores znj. Barbara Gashi.

Ambasadori Pllana përgëzoi angazhimin shumëvjeçar të znj. dhe z. Gashi në fushën e artit si dhe thellimin e bashkëpunimit mes Kosovës dhe Austrisë.