Follow us on:

Njoftim!


Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se në Vjenë është i vetmi Shërbim Konsullor, ku ju mund të aplikoni dhe të pajiseni me dokumente të ndryshme të Republikës së Kosovës.

 

Konsullatat e Nderit të Republikës së Kosovës për Landin e Salzburgut, Landin e Steiermark-ut, Landin e Vjenës dhe Niederösterreich nuk janë të autorizuara të ofrojnë Shërbime Kosullore.

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

 

Adresa:

Goldeggasse 2/13, 1040 Vjenë 

Tel: +43 1 504 74 00