Follow us on:

Njoftim - Ditë pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se duke u bazuar në Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe të Republikës së Austrisë, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet me datë 1, 2, 6 dhe 7 janar 2020.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj dhe Urime Festat!