Follow us on:

Njoftim- Ditë Pushimi

Ambasada e Republikës së Kosovës në Austri njofton, se me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, duke u bazuar në Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, puna me palë në Ambasadë dhe në Shërbimin Konsullor nuk do të zhvillohet të enjten me datë 28 nëntor 2019.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin Tuaj!